Песна за мама

Loading ad...

Edad: 8-9
Level: четврто
Idioma: Macedonian (mk)
ID: 2323322
18/03/2023
Country code: MK
Country: North Macedonia
Asignatura: Музичко образование (1058520)
Tema principal: Пеење на песна по слух (2019740)

Учениците преку песната ја искажуваат љубовта кон својата мајка.

Otros contenidos: Идентификува рима во строфа

Loading ad...

Песна за мама

Loading ad...