Identifica la síl·laba tònica

Member for

3 ปี 7 เดือน
Age: 9-15
Level: CM
Language: Catalan (ca)
ไอดี: 993938
12/05/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Llengua catalana (1061925)
Main content: Accentuació (2011557)
From worksheet author:

Identifica la síl·laba tònica de les paraules

Worksheet description:
Objectiu:
Aquesta activitat té com a objectiu principal ajudar els estudiants a identificar la síl·laba tònica en paraules de la llengua catalana. A través d'aquest exercici, es pretén millorar la comprensió dels estudiants en relació amb l'accentuació de les paraules i reforçar les seves habilitats lingüístiques en català.

Resum del contingut:
Aquesta activitat tracta principalment de l'accentuació de les paraules en català. Amb paraules com "canto", "germà", "autobús", "femení”, entre d’altres, els estudiants hauran de reconèixer quina síl·laba és la tònica i donar èmfasi correctament a les paraules donades.

Context educatiu i lingüístic:
Aquesta activitat està destinada a estudiants de llengua catalana, amb un nivell adequat per a la seva comprensió i pràctica de l'accentuació de paraules. S'adapta perfectament als objectius educatius de reforçar les habilitats lingüístiques dels alumnes i millorar la seva competència en llengua catalana.

Relevància del tema:
Aquest exercici s'integra dins del marc curricular de la llengua catalana, consolidant la importància de l'accentuació correcta de les paraules en aquesta llengua. Mitjançant la pràctica i la identificació de la síl·laba tònica, els estudiants poden enriquir el seu vocabulari i millorar la seva expressió oral i escrita en català.

Instruccions:
Les paraules com "canto", "germà", "autobús", "femení", "vindran”, entre d’altres, proporcionen una base sòlida per a la pràctica de la identificació de la síl·laba tònica. Mitjançant aquestes paraules, els estudiants poden aplicar els conceptes d'accentuació apresos i posar-los en pràctica en contextos variats. Aquestes paraules serveixen com a guia per a la comprensió de la importància de l'accentuació en la llengua catalana i reforcen la seva competència lingüística.

Loading ad...

Identifica la síl·laba tònica

Loading ad...