Поголемо за 10

Loading ad...

Age: 5-10
Level: Прво одделение
Language: Macedonian (mk)
ID: 243970
31/05/2020
Country code: MK
Country: North Macedonia
School subject: Математика (1061628)
Main content: Броеви (2006155)
From worksheet author:

Повлечи го и стави го бројот кој е за 10 поголем од бројот напишан на патеката која те води во вселената. Можеш да мериш за колку време ќе ја решиш задачата!

Other contents:
Собирање со 10

Loading ad...

Поголемо за 10

Loading ad...