Анализа на текст„Три леба“

Loading ad...

Age: 6-8
Level: второ
Language: Macedonian (mk)
ID: 600434
19/12/2020
Country code: MK
Country: North Macedonia
School subject: Македонски јазик (1061169)
Main content: Збороред (1233423)
From worksheet author:

Учениците да се оспособат за правино составување на реченици.

Other contents:
Учениците правилно да ги подредат зборовите во речениците за да можат да ја разберат содржината на текстот

Loading ad...

Анализа на текст„Три леба“

Loading ad...