Тони и Ена-обработка на печатна буква Оо

Loading ad...

Age: 7-8
Level: второ
Language: Macedonian (mk)
ID: 311802
28/07/2020
Country code: MK
Country: North Macedonia
School subject: македонски јазик (1092808)
Main content: Читање и пишување со изучени печатни букви (1132759)
From worksheet author:

Учениците да се оспособат за правилно читање и пишување на текст со изучените печатни букви. Воедно да одговараат со целосни реленици на поставено прашање.

Other contents:
Препознавање на прашања и одговори од текстот

Loading ad...

Тони и Ена-обработка на печатна буква Оо
Тони и Ена-обработка на печатна буква Оо

Loading ad...