Дополнувалка-од слика до збор

Loading ad...

Age: 6-7
Level: второ 2
Language: Macedonian (mk)
ID: 305591
18/07/2020
Country code: MK
Country: North Macedonia
School subject: македонски јазик (1092808)
Main content: Од слика до збор (1130710)
From worksheet author:

Учениците да проверат дали можат самостојо да напишат збор по дадена слика,окако целосно се изучени сите печатни букви од кирилицата.

Other contents:
буква-збор-реченица

Loading ad...

Дополнувалка-од слика до збор
Дополнувалка-од слика до збор

Loading ad...