Народна песна„Црна се чума зададе„

Loading ad...

Age: 8-9
Level: трето
Language: Macedonian (mk)
ID: 2018501
01/05/2022
Country code: MK
Country: North Macedonia
School subject: македонски јазик (1092808)
Main content: Народна песна (1929318)
From worksheet author:

Учениците преку народната песна да се запознаат со нашиот најголем револуционер,Гоце Делчев

Other contents:
Запознавање со ликот и делото на Гоце Делчев

Loading ad...

Народна песна„Црна се чума зададе„
Народна песна„Црна се чума зададе„

Loading ad...