Stvořitel (𝟐𝟎𝟐3) | Celý Film Český DABING | 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 CZ ZDARMA {CZ-SK} TITULKY

Loading ad...

Age: 18+
Level: 5
Language: Czech (cs)
ID: 7246651
20/10/2023
Country code: CZ
Country: Czechia
School subject: Czech (1061519)
Main content: Czech (1888584)

Sledujte Stvořitel (2023) online cz | Stvořitel celý film online cz | Stvořitel film online cz dabing i titulky | filmy The Creator cz titulky HD 1080p | Stvořitel film online | Tvorca Online Film sk | Tvorca (2023) Plný film sk dabing | The Creator (2023) online | True Love film.

 

 

Sledovat celý film Stvořitel (2023) je aktuálně nejoblíbenějším filmem na vyhledávacím webu Google. Kde můžeme zhlédnout film Stvořitel (2023) s českými titulky a českým dabingem? A také zdarma a bez registrace? S HD kvalitou 1080p, 720p, 420p a Mp4? Odpověď Nyní si zde můžete jednoduše pustit film Stvořitel (2023).

 

| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-2080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |

 

🔗⏩ Sledujte Stvořitel (2023) celý film HD 1080p

 

🔗⏩ Stažení The Creator (2023) celý film online zdarma 


To je vysvětlení, jak můžete tento film snadno sledovat na webu, který poskytujeme. Poté, co víme, jak se dívat na film Stvořitel (2023), je pro nás dobré znát důležité informace o filmu Stvořitel (2023) spolu s informacemi.


O filmu Stvořitel (2023)

 

The Creator je připravovaný americký vědecko-fantastický akční thriller produkovaný a režírovaný Gareth Edwardsem, který je spoluautorem scénáře s Chrisem Weitzem. Ve filmu hrají John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson a Allison Janney. Její děj, zasazený do budoucnosti ovlivněné válkou mezi lidskou rasou a silami umělé inteligence, sleduje bývalého agenta speciálních sil, který je naverbován, aby dopadl a zabil „Stvořitele“, který vyvinul tajemnou zbraň s mocí. ukončit válku zničením samotného lidstva.

 

Stvořitel
USA The Creator
USA True Love (pracovní název)
Slovensko Tvorca
Kanada The Creator
Velká Británie The Creator
Nový Zéland The Creator
Austrálie The Creator
Akční / Drama / Sci-Fi / Thriller
USA, 2023, 134 min
Režie: Gareth Edwards
Scénář: Gareth Edwards, Chris Weitz
Kamera: Greig Fraser, Oren Soffer
Hudba: Hans Zimmer
Hrají: Gemma Chan, John David Washington, Allison Janney, Ralph Ineson, Ken Watanabe, Marc Menchaca, Sturgill Simpson, Amer Chadha-Patel, Michael Esper, Mackenzie Lansing, Leanna Chea, Madeleine Yuna Voyles, Rad Pereira (méně)
Produkce: Gareth Edwards, Kiri Hart, Jim Spencer
Střih: Hank Corwin, Scott Morris, Joe Walker
Zvuk: Erik Aadahl, Tom Ozanich, Dean A. Zupancic, Ian Voigt, Ethan Van der Ryn
Scénografie: Claire Levinson-Gendler

 

Synopse Filmy Stvořitel (2023)

 

Zatímco zuří budoucí válka mezi lidskou rasou a umělou inteligencí, je naverbován bývalý agent speciálních sil Joshua, aby dopadl a zabil Stvořitele, nepolapitelného architekta pokročilé umělé inteligence. Stvořitel vyvinul tajemnou zbraň, která má moc ukončit válku a celé lidstvo. Když se Joshua a jeho tým elitních agentů vydávají na území okupované nepřáteli, brzy zjistí, že zbraní, která končí svět, je ve skutečnosti AI v podobě malého dítěte.

 

Obsahy Filmy Stvořitel (2023)

 

Uprostřed války v budoucnosti mezi lidskou rasou a silami umělé inteligence je Joshua (Washington), zocelený bývalý agent speciálních jednotek, který truchlí nad zmizením své ženy (Chan), naverbován, aby vypátral a zabil Stvořitele, nepolapitelného architekta pokročilé umělé inteligence, který vyvinul záhadnou zbraň s mocí ukončit válku... a lidstvo samotné.  Joshua a jeho tým elitních agentů se vydávají přes nepřátelské linie do temného centra území okupovaného AI... jen aby zjistili, že zbraň, která má zničit svět, je AI v podobě malého dítěte. (Falcon)

 

Datum vydání Stvořitel (2023)

 

Stvořitel (2023) má premiéru v kinech od 28.09.2023  a o den později je výše uvedený odkaz dostupný také na streamovacích službách.

 

STREAMOVAT MÉDIA

 

Streamovaná média jsou multimédia, která jsou nepřetržitě přijímána a prezentována koncovému uživateli, zatímco jsou dodávána poskytovatelem. Sloveso streamovat odkazuje na proces doručování nebo získávání médií tímto způsobem. [Potřebné upřesnění] Streamování se týká způsobu doručení média, nikoli média samotného. Rozdíl mezi způsobem doručování a vysílacím médiem se týká zejména telekomunikačních sítí, protože většina doručovacích systémů má streamingový charakter (např. rádio, televize, streamingové aplikace) nebo nestreamingový charakter (např. knihy, videokazety, audio CD). Streamování obsahu přes internet přináší problémy. Uživatelé, jejichž připojení k internetu nemá dostatečnou šířku pásma, mohou například zaznamenat zamrzání, zpoždění nebo pomalé ukládání obsahu do vyrovnávací paměti. A uživatelé, kteří nemají kompatibilní hardwarové nebo softwarové systémy, nemusí být schopni streamovat nějaký obsah.


Děkujeme za návštěvu

 

Děkujeme, že jste navštívili naše stránky a přečetli si naše články. Doufáme, že se vám bude líbit film Stvořitel (2023), který vám nabízíme. Pokud se vám naše stránky líbí, dejte jim lajk a řekněte svým přátelům, aby se na naše stránky dostali. Doufáme, že vše může snížit vaši nudu a stres po dlouhém dni v práci.

 

Stvořitel (2023) celý film Český

Stvořitel (2023) Filmové premiéry

Stvořitel (2023) celý film Česka

Stvořitel (2023) sleduj filmy

The Creator (2023) online cz titulky

Stvořitel (2023) premiéra

The Creator (2023) online cz

Stvořitel (2023) online cz dabing

Stvořitel (2023) Celý Film

The Creator (2023) Titulky

Stvořitel (2023) DVD filmy

Stvořitel (2023) Blu-ray filmy

Stvořitel (2023) online cely film CZ

The Creator (2023) online

Stvořitel (2023) online film cz

The Creator (2023) online ke shlédnutí

Stvořitel (2023) celý film zdarma ke shlédnutí

Stvořitel (2023) celý film cz dabing

The Creator (2023) online cz titulky

Stvořitel (2023) celý film

Tvorca (2023) online sk

Tvorca (2023) Plný film sk dabing
 

Loading ad...

Loading ad...