Tlapková patrola ve velkofilmu (𝟐𝟎𝟐3) Celý Film Český Zdarma | Film Online CZ/SK Dabing I Titulky

Loading ad...

Age: 3+
Level: 1
Language: Czech (cs)
ID: 7246630
20/10/2023
Country code: CZ
Country: Czechia
School subject: Czech (1061519)
Main content: Czech (1888584)

Sledujte Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) online cz | Tlapková patrola ve velkofilmu celý film online cz | Tlapková patrola ve velkofilmu film online cz dabing i titulky | filmy Paw Patrol: The Mighty Movie cz titulky HD 1080p | Tlapková patrola ve velkofilmu film online | Labková patróla vo veľkofilme Online Film sk | Labková patróla vo veľkofilme (2023) Plný film sk dabing | Paw Patrol: The Mighty Movie (2023) online | Paw Patrol: The Mighty Movie film.

 

Sledovat celý film Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) je aktuálně nejoblíbenějším filmem na vyhledávacím webu Google. Kde můžeme zhlédnout film Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) s českými titulky a českým dabingem? A také zdarma a bez registrace? S HD kvalitou 1080p, 720p, 420p a Mp4? Odpověď Nyní si zde můžete jednoduše pustit film Tlapková patrola ve velkofilmu (2023).

 

| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-2080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |

 

🔗⏩ Sledujte Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) celý film HD 1080p

 

🔗⏩ Stažení Paw Patrol: The Mighty Movie (2023) celý film online zdarma 


To je vysvětlení, jak můžete tento film snadno sledovat na webu, který poskytujeme. Poté, co víme, jak se dívat na film Tlapková patrola ve velkofilmu (2023), je pro nás dobré znát důležité informace o filmu Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) spolu s informacemi.


O filmu Tlapková patrola ve velkofilmu (2023)

 

PAW Patrol: The Mighty Movie je nadcházející kanadský počítačově animovaný superhrdinský komediální film založený na televizním seriálu PAW Patrol, který vytvořil Keith Chapman. Produkoval Spin Master Entertainment, společnost hraček stojící za sérií, a vydaly Paramount Pictures a Nickelodeon Movies, jde o pokračování PAW Patrol: The Movie (2021) a druhý film pod hlavičkou Spin Master Entertainment. Režie se ujal Cal Brunker, který spolu s Bobem Barlenem napsal scénář k příběhu Brunkera, Barlena a Shanea Morrise, a obsahuje prvky z podtématu série Mighty Pups. V hlasovém obsazení souboru jsou Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Marsai Martin, Christian Convery, Kim Kardashian, North West, Saint West, James Marsden, Kristen Bell a Finn Lee-Epp ve svém filmovém debutu jako Ryder. Ve filmu štěňata Tlapkové patroly, která se proměnila v Mighty Pups se superschopnostmi, když magický meteor přistál v Adventure City, musí zastavit superpadouchy, když starosta Humdinger uteče z vězení a spojí se s Victorií Vanceovou, aby ukradli krystaly štěňat. než budou moci. Mezitím se Skye (Grace), která byla zbytkem týmu nedoceněná, chystá udělat největší změnu.

 

Tlapková patrola ve velkofilmu
USA Paw Patrol: The Mighty Movie
Kanada Paw Patrol: The Mighty Movie
Slovensko Labková patróla vo veľkofilme
Austrálie Paw Patrol: The Mighty Movie (méně)
Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný
USA / Kanada, 2023, 88 min
Režie: Cal Brunker
Scénář: Cal Brunker, Bob Barlen
Hudba: Pinar Toprak
Hrají: Mckenna Grace, Kristen Bell, James Marsden, Taraji P. Henson, Dax Shepard, Tyler Perry, Christian Convery, Lil Rel Howery, Jake T. Austin, Yara Shahidi, Kim Kardashian, Marsai Martin, James May, Jimmy Kimmel, Serena Williams, Kingsley Marshall, Christian Corrao, Nylan Parthipan (méně)
Produkce: Toni Stevens

 

Synopse Filmy Tlapková patrola ve velkofilmu (2023)

 

Štěňata The PAW Patrol magicky získají superschopnosti poté, co meteor zasáhne Adventure City. Věci však naberou rychlý spád, když Humdinger a šílený vědec ukradnou jejich schopnosti a promění se v superpadouchy.

 

Obsahy Filmy Tlapková patrola ve velkofilmu (2023)

 

Když se přímo na Adventure City zřítí magický meteorit, získají pejsci z Tlapkové patroly superschopnosti, které je promění v mocné tlapky! Například nejmenší člence týmu, Skye, se díky novým schopnostem splní velký sen. Vše se ovšem zásadně zvrtne, když se zlému bývalému starostovi Humdingerovi podaří utéct z vězení. Společně s Victorií Vance, šílenou vědkyní, která je meteoritem přímo posedlá, se pokusí pejsky o jejich superschopnosti připravit ve snaze stát se superpadouchem. Tlapková patrola musí oba dva zastavit dřív, než bude pro Asteroid City pozdě. A Skye se přesvědčí o tom, že i malinké štěně může znamenat veliký rozdíl. (CinemArt)

 

Datum vydání Tlapková patrola ve velkofilmu (2023)


Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) má premiéru v kinech od 28.09.2023  a o den později je výše uvedený odkaz dostupný také na streamovacích službách.

 

STREAMOVAT MÉDIA

 

Streamovaná média jsou multimédia, která jsou nepřetržitě přijímána a prezentována koncovému uživateli, zatímco jsou dodávána poskytovatelem. Sloveso streamovat odkazuje na proces doručování nebo získávání médií tímto způsobem. [Potřebné upřesnění] Streamování se týká způsobu doručení média, nikoli média samotného. Rozdíl mezi způsobem doručování a vysílacím médiem se týká zejména telekomunikačních sítí, protože většina doručovacích systémů má streamingový charakter (např. rádio, televize, streamingové aplikace) nebo nestreamingový charakter (např. knihy, videokazety, audio CD). Streamování obsahu přes internet přináší problémy. Uživatelé, jejichž připojení k internetu nemá dostatečnou šířku pásma, mohou například zaznamenat zamrzání, zpoždění nebo pomalé ukládání obsahu do vyrovnávací paměti. A uživatelé, kteří nemají kompatibilní hardwarové nebo softwarové systémy, nemusí být schopni streamovat nějaký obsah.


Děkujeme za návštěvu

 

Děkujeme, že jste navštívili naše stránky a přečetli si naše články. Doufáme, že se vám bude líbit film Tlapková patrola ve velkofilmu (2023), který vám nabízíme. Pokud se vám naše stránky líbí, dejte jim lajk a řekněte svým přátelům, aby se na naše stránky dostali. Doufáme, že vše může snížit vaši nudu a stres po dlouhém dni v práci.

 

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) celý film Český

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) Filmové premiéry

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) celý film Česka

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) sleduj filmy

Paw Patrol: The Mighty Movie (2023) online cz titulky

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) premiéra

Paw Patrol: The Mighty Movie (2023) online cz

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) online cz dabing

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) Celý Film

Paw Patrol: The Mighty Movie (2023) Titulky

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) DVD filmy

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) Blu-ray filmy

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) online cely film CZ

Paw Patrol: The Mighty Movie (2023) online

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) online film cz

Paw Patrol: The Mighty Movie (2023) online ke shlédnutí

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) celý film zdarma ke shlédnutí

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) celý film cz dabing

Paw Patrol: The Mighty Movie (2023) online cz titulky

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) celý film

Labková patróla vo veľkofilme (2023) online sk

Labková patróla vo veľkofilme (2023) Plný film sk dabing

Loading ad...

Loading ad...