Букварка за големи и мали печатни букви

Age: 7-8
Level: второ
Language: Macedonian (mk)
ไอดี: 308063
22/07/2020
Country code: MK
Country: North Macedonia
School subject: македонски јазик (1092808)
Main content: Азбука (1131568)
From worksheet author:

Учениците имаат можност преку песна,гатанка или дополнувалка да ја совладаат печатната буква.

Other contents:
обработка на нова буква,повторување

Loading ad...

Букварка за големи и мали печатни букви
Букварка за големи и мали печатни букви
Букварка за големи и мали печатни букви
Букварка за големи и мали печатни букви

Loading ad...