Створення нового завдання.
Завантажила pdf, зробила всі завдання, але робота не зберігається. Не реагує ні кнопка Save, ні кнопка Save and view

Ask the community and get help from your peers to learn, share and create amazing learning materials
Завантажила pdf, зробила всі завдання, але робота не зберігається. Не реагує ні кнопка Save, ні кнопка Save and view
Whether you’re looking for quick answers from our articles or direct help from our support team, we’ve got you covered.
It's a pity you lost your work... I guess it happens due to the updates to the site. You should try again in a while. Try to save a worksheet after adding just a few elements, and then click the Save button from time to time during the editing process.
у мене взагалі не переходу на крок 2 під час створення інтерактивного аркуша!
Те ж саме, хотіла б дізнатися в чом проблема також.
In reply to Те ж саме, хотіла б… by Net Danix
Sorry to hear you're having issues with the site. If possible, I would recommend to create a video of the process using a tool to capture your screen like Loom, so we can see what is happening and where you're having a problem.
Це повторюється по циклу. Пробував, щоб не порушувати правила сайту, просто набраний текст. Аркуш не зберігається, повертається на створення нового листа. До оновлення сайту все працювало. Змінив акаунт - те саме.
Така сама проблема. Будь ласка, допоможіть! Не можк перейти до кроку 2 при створенні робочого аркуша.
Доброго ранку. Будь ласка, підкажіть що робити, не можу перейти до кроку 2 при створенні робочого аркуша. Пише завантажте фонове зображення аркуша, але я його завантажила, воно зникає.
ITV
Не можу перейти до 2 крок-редагувати елементи...
Добрий вечір. Допоможіть, будь ласка, що робити, не можу перейти до кроку 2 при створенні робочого аркуша, після збереження він зникає і не переходе на крок 2.
OlhaHarbuz
Добрий вечір. Теж були проблеми з переходом до кроку 2. Проблема виявилася в автоматичному перекладі у браузері. Щоб вирішити проблему саме під час створення вимкніть автоматичний переклад. Далі потрібно в пункти ("Тема", "Зміст", Мова учнів")- додавати відповіді англійською мовою, "Student Language"-- вводите перші дві букви і чекаєте появи автоматичного рядка з переліком мов. Так само "Subject", та "Main content" Додаю приклад.