Search For Answers

Ask the community and get help from your peers to learn, share and create amazing learning materials

Створення нового завдання.

Profile picture for user Olena_Pozhidayeva

Olena Pozhidayeva

Ukraine
09/14/2023

Завантажила pdf, зробила всі завдання, але робота не зберігається. Не реагує ні кнопка Save, ні кнопка Save and view

Profile picture for user kohai

kohai

Latvia
09/14/2023

It's a pity you lost your work... I guess it happens due to the updates to the site. You should try again in a while. Try to save a worksheet after adding just a few elements, and then click the Save button from time to time during the editing process.

Дубовик Ірина

Дубовик Ірина

Ukraine
09/14/2023

у мене взагалі не переходу на крок 2 під час створення інтерактивного аркуша!

Profile picture for user Yulia_23Os

Net Danix

Ukraine
10/27/2023

Те ж саме, хотіла б дізнатися в чом проблема також.

Profile picture for user jweamer

Jason Robert

United States
10/27/2023

In reply to by Net Danix

Sorry to hear you're having issues with the site. If possible, I would recommend to create a video of the process using a tool to capture your screen like Loom, so we can see what is happening and where you're having a problem.

Profile picture for user Iskatel

Постика Віктор

Ukraine
10/28/2023

Це повторюється по циклу. Пробував, щоб не порушувати правила сайту, просто набраний текст. Аркуш не зберігається, повертається на створення нового листа. До оновлення сайту все працювало. Змінив акаунт - те саме.

Profile picture for user oochem

Ольга Чемерис

Ukraine
12/10/2023

Така сама проблема. Будь ласка, допоможіть! Не можк перейти до кроку 2 при створенні робочого аркуша.

Гордієнко Тетяна Анатоліївна

Гордієнко Тетяна Анатоліївна

Ukraine
10/14/2024

Доброго ранку. Будь ласка, підкажіть що робити, не можу перейти до кроку 2 при створенні робочого аркуша. Пише завантажте фонове зображення аркуша, але я його завантажила, воно зникає.

Profile picture for user ITV

ITV

Ukraine
02/10/2025
Image

Не можу перейти до 2 крок-редагувати елементи...

Profile picture for user lupivovk78@ukr.net

LupivovkLyda

Ukraine
02/23/2025

Добрий вечір. Допоможіть, будь ласка, що робити, не можу перейти до кроку 2 при створенні робочого аркуша, після збереження він зникає і не переходе на крок 2.

Profile picture for user OlhaHarbuz

OlhaHarbuz

Ukraine
03/15/2025
Image

Добрий вечір. Теж були проблеми з переходом до кроку 2. Проблема виявилася в автоматичному перекладі у браузері. Щоб вирішити проблему саме під час створення вимкніть автоматичний переклад. Далі потрібно в пункти ("Тема", "Зміст", Мова учнів")- додавати відповіді англійською мовою, "Student Language"-- вводите перші дві букви і чекаєте появи автоматичного рядка з переліком мов. Так само "Subject", та "Main content" Додаю приклад.

Need assistance? We’ve got your back

Whether you’re looking for quick answers from our articles or direct help from our support team, we’ve got you covered.

Image
Get Help And Start using Liveworksheets

Instructions & Guidelines

If you need more help, you can check our articles and guides.
Search Help
Image
Contact Us We'll Answer All Your Questions

Contact Support

Reach out to us directly and ask a question to get help.
Contact us