Relacionem Fraccions

Loading ad...

Age: 8-15
Level: 3r-4t
Language: Catalan (ca)
ID: 940794
24/04/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Matemàtiques (1061924)
Main content: Fraccions (2012648)
From worksheet author:

Relacionar la representació gràfica d'una fracció amb la seva representació numèrica.

Other contents:
representació gràfica de fraccions,
Worksheet description:
Aquesta activitat de "Relacionem Fraccions" té com a objectiu principal ajudar els alumnes a comprendre i connectar les fraccions amb les seves representacions visuals. Mitjançant l'arrossegament de les imatges corresponents a les fraccions donades, els estudiants podran reforçar la seva comprensió de com les fraccions es relacionen amb les parts pintades en un conjunt.

El contingut principal d'aquesta activitat es centra en les fraccions, incloent fraccions simples com 1/2, 2/5, i 4/7. Aquestes fraccions són presentades juntament amb les seves representacions visuals, que mostren les parts pintades de manera clara i concisa. A través d'aquestes relacions visuals, els estudiants podran visualitzar i internalitzar millor la relació entre les fraccions i les quantitats que representen.

Aquesta activitat està dirigida a estudiants de nivell educatiu bàsic, específicament en el camp de les Matemàtiques. S'ha dissenyat en català per assegurar que sigui accessible per als estudiants que estan aprenent en aquest idioma. Les fraccions són un concepte clau en matemàtiques, i aquesta activitat ofereix una oportunitat per als estudiants de practicar i millorar la seva comprensió d'aquesta àrea important de les matemàtiques.

"Dins de l'activitat, les instruccions clares i concises exigeixen als estudiants arrossegar les imatges corresponents a les fraccions donades cap a les seves representacions visuals adequades. És important que els estudiants es fixin en l'exemple proporcionat per entendre com es relacionen les fraccions amb les parts pintades. Això no només els ajudarà a completar l'activitat amb èxit, sinó que també reforçarà la seva comprensió de les fraccions i les seves representacions visuals.

En definitiva, "Relacionem Fraccions" és una activitat educativa adequada per als estudiants de nivell bàsic en Matemàtiques en català. Amb un enfocament clar en les fraccions i les seves representacions visuals, els estudiants tindran l'oportunitat de consolidar i ampliar la seva comprensió d'aquest important concepte matemàtic."

Loading ad...

Relacionem Fraccions

Loading ad...