Múltiples i divisors

Loading ad...

Age: 10-15
Level:
Language: Catalan (ca)
ID: 816370
15/03/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Matemàtiques (1061924)
Main content: Múltiples i divisors (2009316)
From worksheet author:

repassem els múltiples i descobrim els divisors

Other contents:
múltiples i divisors
Worksheet description:
Els objectius educatius d'aquesta activitat són fomentar la comprensió del concepte de múltiples i divisors en matemàtiques. Els estudiants tindran l'oportunitat de reforçar la seva capacitat per identificar multiples d'un nombre donat i aplicar aquest coneixement a diferents situacions. Això els ajudarà a desenvolupar habilitats matemàtiques fonamentals i millorar la seva destresa amb els números.

En aquesta activitat, els alumnes treballaran el concepte de múltiples i divisors. Es presenten exemples concrets de múltiples de 3 i s'espera que els alumnes puguin aplicar aquests coneixements per identificar altres múltiples en una sèrie de nombres donats. Això no només reforça la comprensió de múltiples i divisors, sinó que també promou el pensament lògic i la resolució de problemes matemàtics.

Aquesta activitat està formulada en llengua catalana per assegurar que els estudiants puguin comprendre i interpretar adequadament les qüestions plantejades. La dificultat de les preguntes s'adapta a l'nivell educatiu dels alumnes, permetent-los assolir els objectius de l'activitat de manera progressiva i significativa.

La temàtica de múltiples i divisors s'integra de manera coherent dins del marc de les Matemàtiques, concretament en l'àrea de aritmètica. Aquesta activitat és rellevant per al currículum de matemàtiques, ja que reforça conceptes clau com la multiplicació, divisio i relacions entre nombres.

Les instruccions proporcionades als alumnes guien la seva comprensió dels múltiples i divisors mitjançant exemples concrets i la utilització de taula de multiplicar. Es demana als alumnes que identifiquin múltiples de nombres donats com 3 i que apliquin el seu coneixement matemàtic per resoldre problemes. Això fomenta la pràctica activa i l'aplicació dels conceptes apresos en una varietat de situacions.

En resum, aquesta activitat de Múltiples i divisors ofereix als alumnes una oportunitat d'enriquiment per aprofundir en els conceptes matemàtics bàsics i millorar les seves habilitats de càlcul i resolució de problemes. Mitjançant la pràctica activa i l'aplicació dels conceptes, els estudiants podran consolidar els seus coneixements i reforçar les seves habilitats matemàtiques de manera significativa.

Loading ad...

Múltiples i divisors
Múltiples i divisors
Múltiples i divisors

Loading ad...