Anem a comprar

Loading ad...

Age: 9-14
Level: 4t, 5è
Language: Catalan (ca)
ID: 623696
10/01/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Matemàtiques (1061924)
Main content: Nombres decimals (2012175)
From worksheet author:

Calcular l'import dels tiquets de la compra.

Other contents:
Suma i resta
Worksheet description:
L'objectiu d'aquesta activitat és que els alumnes practiquin les operacions amb nombres decimals en un context realista de compra. A través de la resolució dels problemes plantejats, els estudiants hauran de sumar, restar i comparar els preus dels articles comprats en diferents establiments.

El contingut principal d'aquesta fitxa es centra en els nombres decimals i la seva aplicació en situacions de compra quotidiana. Mitjançant el càlcul de despeses en diversos supermercats i la gestió dels pagaments fets en efectiu o amb targeta de crèdit, els alumnes reforçaran les seves habilitats matemàtiques en aquest àmbit.

Aquesta activitat està pensada per a alumnes de nivell mitjà en Matemàtiques que ja tinguin un coneixement bàsic dels nombres decimals. L'ús del català com a llengua d'aprenentatge permet als estudiants practicar les seves competències lingüístiques mentre resolen els problemes plantejats.

La integració d'aquesta fitxa dins de la matèria de Matemàtiques s'alinea perfectament amb els continguts curriculars relacionats amb les operacions amb nombres decimals. A través d'aquests exercicis, els alumnes poden aplicar els conceptes teòrics a situacions concretes i reals, reforçant així la seva comprensió i habilitats matemàtiques.

Les instruccions de l'activitat "ANEM A COMPRAR" guien als alumnes a través de diverses situacions de compra en diferents establiments, com l'Esclat, l'Aldi i el Lidl. Les preguntes formulades en el text introductori serveixen de base per als exercicis de càlcul de despeses, descomptes i pagaments, utilitzant com a referència els preus dels productes detallats en els tiquets de compra proporcionats. Això permet als estudiants aplicar les seves habilitats matemàtiques en un context pràctic i significatiu.

En resum, aquesta activitat proporciona als alumnes la oportunitat de consolidar els seus coneixements sobre nombres decimals mitjançant una situació d'aprenentatge real i motivadora. A més, fomenta la seva capacitat de resolució de problemes, la seva competència lingüística en català i la seva capacitat de treball en equip, ja que poden discutir i col·laborar en la resolució dels problemes plantejats.

Loading ad...

Anem a comprar

Loading ad...