Fraccions equivalents

Loading ad...

Age: 12-18
Level: ESO
Language: Catalan (ca)
ID: 1392520
14/09/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Matemàtiques (1061924)
Main content: Fraccions (2012648)
From worksheet author:

Fraccions equivalents

Worksheet description:
Objectiu:
Aquesta activitat té com a objectiu principal reforçar el concepte de fraccions equivalents. Mitjançant la resolució d'exercicis pràctics, els estudiants podran identificar i crear fraccions equivalents, desenvolupant així les seves habilitats matemàtiques.

Contingut:
La activitat "Fraccions equivalents" se centra en el concepte de fraccions, especialment en la seva equivalència. Els estudiants hauran de comparar fraccions i determinar si són equivalents o no, així com relacionar fraccions amb les seves equivalents correctes.

Contexte de llenguatge i nivell educatiu:
Aquesta activitat està destinada a estudiants de Matemàtiques a un nivell adequat per a la comprensió de fraccions equivalents. S'ha adaptat al llenguatge català per facilitar la comprensió dels conceptes matemàtics abordats i promoure l'aprenentatge efectiu.

Relevància de la matèria:
Les fraccions són elements fonamentals en matemàtiques, utilitzades en diverses situacions de la vida quotidiana i en altres àrees com la física, la química o l'economia. Entendre com funcionen les fraccions equivalents és crucial per a un sòlid fonament matemàtic.

Instruccions:
Els estudiants hauran de respondre a diverses preguntes sobre la equivalència de fraccions, tant identificant si són equivalents com creant fraccions equivalents. A través d'exercicis pràctics, posaran a prova les seves habilitats matemàtiques i consolidaran la seva comprensió del concepte de fraccions equivalents.

Loading ad...

Fraccions equivalents

Loading ad...