El somni d'en GLEB

Loading ad...

Age: 7-15
Level: 3er 4rt 5e 6e
Language: Catalan (ca)
ID: 1099343
18/06/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Llengua catalana (1061925)
Main content: Comprensió lectora (2013168)
From worksheet author:

comprensió lectora tipus text

Other contents:
LECTURA
Worksheet description:
Objectiu Educatiu:
Aquesta activitat té com a objectiu principal millorar la comprensió lectora dels estudiants a través de la història del peix gat Gleb. Mitjançant la lectura i anàlisi d'aquesta narració, es busca desenvolupar les habilitats de comprensió, interpretació i anàlisi de textos en llengua catalana.

Contingut Principal:
El contingut principal d'aquesta activitat se centra en la comprensió lectora, a través de la història del peix gat Gleb. A través de la lectura d'aquesta narració, els estudiants hauran de respondre a preguntes, identificar elements clau de la trama i treballar la interpretació del text per poder completar les tasques proposades.

Context de Llengua i Nivell Educatiu:
Aquesta activitat està dissenyada per a estudiants de llengua catalana, amb l'objectiu de millorar les seves habilitats de comprensió lectora en aquesta llengua. S'adapta al nivell educatiu dels estudiants per proporcionar-los un repte adequat i estimulant per al seu aprenentatge.

Relevància de la Matèria:
Aquesta activitat està integrada dins de l'àmbit de la llengua catalana, amb l'objectiu de reforçar les habilitats de comprensió lectora dels estudiants, al mateix temps que fomenta el coneixement de la cultura i la literatura catalana a través de la història del peix gat Gleb. Així, es promou una educació integral i interdisciplinària en la matèria de llengua catalana.

Instruccions:
Les instruccions en aquesta activitat EDUCANEA -ALMUDENA H CORONADO pareixen proporcionar una introducció excel·lent a la història del peix gat Gleb, establint el context per a la comprensió de la narració. Aquestes instruccions preparen els estudiants per a la lectura i anàlisi del text, fent èmfasi en els aspectes clau de la història i preparant-los per a les tasques de comprensió lectora que hauran de completar.

Loading ad...

El somni d'en GLEB
El somni d'en GLEB
El somni d'en GLEB

Loading ad...