Paraula desapareguda

Loading ad...

Age: 4-9
Level: infantil
Language: Catalan (ca)
ID: 659879
24/01/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Lectoescriptura (1061760)
Main content: Les vocals (1976578)
From worksheet author:

han d'escriure la vocal que falta a cada paraula

Worksheet description:
Objectiu: Aquesta activitat té com a objectiu principal reforçar el coneixement de les vocals i millorar la lectoescriptura dels alumnes a través de l'exercici de completar paraules amb les lletres que falten.

Contingut: En aquesta activitat, els alumnes hauran d'identificar les vocals que falten a les paraules donades, basant-se en el coneixement de les vocals. Això els ajudarà a consolidar la seva comprensió de les vocal en la lectura i escriptura.

Contexte de llenguatge i nivell educatiu: Aquesta activitat està adaptada als estudiants de llengua catalana, proporcionant-los un recurs d'aprenentatge efectiu i adient al seu nivell educatiu. L'enfocament en les vocals és fonamental per millorar la comprensió lectora i l'expressió escrita dels alumnes d'aquest nivell.

Relevància de la matèria: La relació entre les vocals i la lectoescriptura fa que aquesta activitat tingui una gran rellevància dins de l'àmbit de la lectoescriptura. Aprendre a identificar i completar les vocals en les paraules és fonamental per millorar les habilitats lingüístiques dels alumnes.

Instruccions: Les instruccions "LA LLETRA DESAPAREGUDA, ESCRIU LA LLETRA QUE FALTA A CADA PARAULA" han estat utilitzades per plantejar les paraules incompletes als alumnes. A través d'aquestes instruccions, es pretén que els alumnes s'hi centrin i pensin de manera crítica per completar les paraules de manera correcta.

Loading ad...

Paraula desapareguda

Loading ad...