Comença per la A

Loading ad...

Age: 4-8
Level: P5
Language: Catalan (ca)
ID: 642885
18/01/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Lectoescriptura (1061760)
Main content: Consciència fonològica (2008739)
From worksheet author:

Mou les imatges que comencin per la A

Worksheet description:
El worksheet "Comença per la A" té com a objectiu principal reforçar la consciència fonològica dels estudiants a través de l'identificació de paraules que comencen amb la lletra "A". Aquest exercici és especialment útil per millorar les habilitats de lectoescriptura dels alumnes mentre amplien el seu vocabulari en català.

En aquesta activitat, els estudiants hauran de moure els elements que comencen amb la lletra "A", com ara "anell", "àpat", "ase", entre altres. A través d'aquesta pràctica, els estudiants podran familiaritzar-se amb paraules concretes i reforçar la seva capacitat de reconèixer sons i lletres.

Aquest worksheet està dissenyat per a estudiants de nivells inicials de lectoescriptura en català. La dificultat de les paraules i la seva relació amb la lletra "A" s'adapta perfectament als coneixements i habilitats dels alumnes en aquesta etapa educativa.

En el context de la matèria de Lectoescriptura, aquest worksheet esdevé una eina valuosa per al desenvolupament de les habilitats de lectura i escriptura dels estudiants. A través de la pràctica de la consciència fonològica, els alumnes seran capaços de reconèixer sons i lletres de forma més eficient, millorant així la seva comprensió lectora i l'expressió escrita.

Les instruccions "MOU ELS ELEMENTS QUE COMENCEN AMB LA A Monsoniy" s'utilitzen per guiar aquest exercici específic. Aquest text ha estat integrat de manera que els estudiants puguin identificar fàcilment quines paraules han de moure i relacionar-les amb la lletra inicial "A". Aquest enfocament és fonamental per a la comprensió de l'activitat i per a la consecució dels objectius educatius proposats.

En resum, "Comença per la A" és un worksheet enriquidor que combina la diversió i l'aprenentatge a través de la consciència fonològica, reforçant les habilitats lingüístiques dels estudiants i preparant-los per a un millor desenvolupament en el camp de la lectoescriptura en català.

Loading ad...

Comença per la A

Loading ad...