Colors català audio-imatge

Loading ad...

Age: 3-10
Level: primero de primaria
Language: Catalan (ca)
ID: 1655372
17/11/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Audició i Llenguatge (1061604)
Main content: Colores (1623848)
From worksheet author:

Materials per alumnes nouvinguts on han de relacionar audio amb imatge

Other contents:
nouvinguts
Worksheet description:
Objectius Educatius:
Aquesta worksheet en català està dissenyada per ajudar als estudiants a millorar la seva comprensió dels colors a través de l'audició i la visualització. L'objectiu principal és que els alumnes siguin capaços d'identificar i nomenar els colors en català mitjançant la combinació de sons i imatges. A més, es busca promoure la comunicació en llengua catalana i enriquir el vocabulari dels estudiants a través d'aquesta activitat interactiva.

Resum del contingut:
Aquesta worksheet se centra exclusivament en els colors, un concepte bàsic que és fonamental per al desenvolupament del llenguatge dels estudiants. Mitjançant l'ús d'imatges i àudios, es presenten diferents colors perquè els alumnes puguin identificar-los i relacionar-los amb les seves denominacions en català. Això permetrà als estudiants ampliar el seu vocabulari i millorar la seva pronunciació en aquest idioma.

Context de Llenguatge i Nivell Educatiu:
Aquesta worksheet està enfocada a estudiants de català de nivell bàsic o intermedi. Les activitats proposades s'adapten al seu nivell de competència lingüística, oferint-los una oportunitat d'enfortir les seves habilitats en català de manera progressiva i motivadora. Aquesta activitat també pot ser útil per a estudiants que estiguin aprenent aquest idioma com a segona llengua.

Relevància del Tema:
"Colors català audio-imatge" s'integra dins del marc de l'assignatura d'Audició i Llenguatge, ja que promoou la comprensió oral i l'expansió del vocabulari en català. Aquesta activitat complementa altres continguts d'aquesta matèria i ajuda a reforçar la relació entre el llenguatge oral i visual en la identificació dels colors.

Instruccions:
Les instruccions О LIVEWORKSHEETS han estat utilitzades per organitzar les preguntes d'audició i les imatges dels colors en aquesta worksheet. A través de la interacció amb aquesta plataforma, els estudiants poden practicar de manera autònoma i participativa, millorant així la seva comprensió de les paraules i la seva capacitat per identificar els colors correctament.

Loading ad...

Colors català audio-imatge

Loading ad...