Comença per la I

Loading ad...

Miembro desde hace

3 years 6 months
Edad: 4-8
Level: P5
Idioma: Catalan (ca)
ID: 642838
18/01/2021
Country code: ES
Country: Spain
Asignatura: Lectoescriptura (1061760)
Tema principal: Consciència fonològica (2008739)
From worksheet author:

Mou les imatges que comencin amb la I

Worksheet description:
Objectiu Educatiu:
Aquesta activitat té com a objectiu principal ajudar als alumnes a millorar la seva consciència fonològica, específicament treballant amb paraules que comencen amb la lletra "I". A través d'aquesta pràctica, els estudiants podran reconèixer i identificar sons i lletres en el context de la lectoescriptura.

Resum del Contingut:
En aquesta activitat, els alumnes exploraran paraules i imatges que comencen amb la lletra "I", fomentant la seva capacitat de reconèixer i diferenciar els sons inicials de les paraules. Això els ajudarà a millorar la seva habilitat per identificar i relacionar símbols fonètics amb lletres concretes.

Context en Llengua i Nivell Educatiu:
Aquesta activitat està dirigida a estudiants de nivell inicial que parlen català. S'ha dissenyat tenint en compte el seu nivell de competència lingüística i la seva capacitat de comprendre temes rellevants a la lectoescriptura. Les activitats es presenten en català per fomentar l'ús i comprensió de la llengua materna dels alumnes.

Relevància de la Matèria:
Aquesta activitat està íntimament relacionada amb la lectoescriptura, ja que reforça la relació entre els sons i les lletres en la formació de paraules. Treballant la consciència fonològica, els alumnes desenvolupen habilitats claus per a la correcta lectura i escriptura, consolidant fonaments essencials per a un aprenentatge efectiu.

Instruccions:
Les instruccions "MOU ELS ELEMENTS QUE COMENCEN AMB LA I" guien les activitats de l'activitat, orientant als alumnes sobre com identificar i moure elements que compleixen aquesta condició. Per exemple, els estudiants poden seleccionar imatges d'objectes que comencen amb la lletra "I" i connectar-les amb les paraules corresponents per reforçar la seva comprensió. Així, les instruccions serveixen com a marc per al desenvolupament de les activitats relacionades amb la consciència fonològica i la lectoescriptura.

Loading ad...

Comença per la I

Loading ad...