Comença per la E

Loading ad...

Miembro desde hace

3 years 6 months
Edad: 4-8
Level: P5
Idioma: Catalan (ca)
ID: 642799
18/01/2021
Country code: ES
Country: Spain
Asignatura: Lectoescriptura (1061760)
Tema principal: Consciència fonològica (2008739)
From worksheet author:

Mou els elements que comencen per la E

Worksheet description:
Objectives:
Aquesta activitat té com a objectiu principal fomentar la consciència fonològica dels alumnes, ajudant-los a reconèixer i identificar paraules que comencen amb la lletra "E". A través de l'exercici de moure els elements que compleixen aquesta característica, els estudiants milloraran la seva capacitat de discriminació auditiva i visual, així com la seva comprensió de la relació entre els sons i les lletres en la lectoescriptura.

Contingut:
La temàtica principal d'aquesta activitat és la consciència fonològica, específicament la identificació de paraules que comencen amb la lletra "E". Aquest contingut és fonamental en el procés d'aprenentatge de la lectoescriptura ja que ajuda a desenvolupar les habilitats de segmentació de paraules i de reconeixement de sons.

Context lingüístic i nivell educatiu:
Aquesta activitat està dirigida a estudiants de llenguatge català, adaptant-se al seu nivell educatiu per proporcionar un aprenentatge adequat i efectiu. S'espera que els alumnes que completin aquesta activitat millorin la seva competència en lectoescriptura, consolidant la seva comprensió fonològica i ampliant el seu vocabulari.

Relevància del tema:
La consciència fonològica és una habilitat essencial en el procés d'aprenentatge de la lectoescriptura, ja que permet als alumnes entendre la relació entre els sons del llenguatge i les seves representacions escrites. Aquesta activitat s'integra de manera coherent dins del marc de la Lectoescriptura, reforçant la importància de la relació entre la fonologia i la gràfia en el desenvolupament de la competència lectora dels alumnes.

Instruccions:
Les instruccions proporcionades en l'activitat es basen en el text "MOU ELS ELEMENTS QUE COMENCEN AMB LA E Monsoniye". Aquestes instruccions guien als alumnes en la identificació i el desplaçament dels elements que compleixen amb la condició donada, afegint un component pràctic i interactiu a l'activitat. A través d'aquestes instruccions, els estudiants desenvoluparan la seva capacitat d'observació i classificació, així com la seva precisió en la identificació de paraules específiques que comencen amb la lletra "E".

Loading ad...

Comença per la E

Loading ad...