Veig, veig

Loading ad...

Edad: 6-12
Level: P-5- Cicle Inicial
Idioma: Catalan (ca)
ID: 1036344
26/05/2021
Country code: ES
Country: Spain
Asignatura: Lectoescriptura (1061760)
Tema principal: Comprensió lectora (2011600)
From worksheet author:

Llegeix la frase, mira el dibuix i escriu si és veritat o fals.

Worksheet description:
Objectiu:
Aquesta activitat té com a objectiu principal millorar la comprensió lectora dels estudiants a través de la identificació d'elements visuals i la capacitat de relacionar-los amb les descripcions corresponents.

Contingut:
El material se centra en la identificació d'elements visuals com ara animals, plantes i objectes, juntament amb les seves correspondents descripcions en català. Aquest enfocament fomenta la comprensió lectora i la capacitat d'associar imatges amb paraules.

Context d'idioma i nivell educatiu:
Aquesta activitat està dissenyada per a estudiants de català i es situa en el context de la lectoescriptura. Les descripcions i les imatges són adequades per al nivell educatiu dels alumnes i els ajuden a desenvolupar les seves habilitats de lectura i comprensió en català.

Relevància del tema:
Aquesta activitat està directament relacionada amb la lectoescriptura, ja que promou la comprensió lectora mitjançant la identificació d'elements visuals i la correspondència amb les seves descripcions. Això permet als estudiants aplicar les seves habilitats de lectura i interpretació en un context pràctic i significatiu.

Instruccions:
Els estudiants hauran de llegir les descripcions proporcionades i buscar les imatges corresponents entre les opcions donades. Aquest enfocament fomenta la concentració, l'atenció als detalls i la capacitat de relacionar informació textual i visual de manera efectiva. A través de les instruccions concretes amb les paraules en català, els alumnes milloraran la seva comprensió lectora i la seva habilitat per identificar elements visuals.

Loading ad...

Veig, veig

Loading ad...