CL. Anna Kadabra

Age: 9-13
Level: quart
Language: Catalan (ca)
ID: 1722284
09/12/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Llengua catalana (1061925)
Main content: Comprensió lectora (2013168)
From worksheet author:

Llegir i comprendre un text.

Other contents:
lectura
Worksheet description:
Els objectius educatius d'aquesta activitat són millorar la comprensió lectora dels estudiants a través de la història presentada a la narrativa CL. Anna Kadabra. Amb aquesta activitat, els alumnes tindran l'oportunitat d'ampliar el seu vocabulari, millorar la seva capacitat de comprensió i interpretació de textos en català, així com desenvolupar habilitats de pensament crític i analític a través de preguntes i exercicis basats en el text.

El contingut principal d'aquesta activitat es centra en la història de CL. Anna Kadabra, on els alumnes hauran de llegir i interpretar la narrativa per respondre les preguntes plantejades. Aquesta activitat posarà a prova la seva capacitat per comprendre la trama, els personatges, el context, i per extensió, millorar la seva competència comunicativa en llengua catalana.

Aquesta activitat està adaptada als estudiants de català i té com a objectiu principal promoure la comprensió lectora, reforçar els coneixements lingüístics i fomentar la creativitat i imaginació dels alumnes a través de la narrativa presentada. Es busca que els estudiants puguin connectar-se amb la història i sentir-se motivats a llegir més en aquesta llengua.

La temàtica de CL. Anna Kadabra es vincula directament al contingut de Llengua catalana, ja que promou la lectura en aquesta llengua i permet als alumnes explorar noves formes de expressió i comunicació a través de la literatura. Aquesta activitat també pot ajudar als estudiants a comprendre i apreciar la riquesa cultural i lingüística de la llengua catalana.

Les instruccions proporcionades en aquesta activitat estan dissenyades per captar l'atenció dels estudiants i introduir-los de manera divertida a la història de CL. Anna Kadabra. L'ús d'una narrativa envoltant i atraients com a punt de partida pot motivar els alumnes a involucrar-se activament en la comprensió del text i a respondre de manera coherent i reflexiva a les preguntes plantejades.

En resum, aquesta activitat pretén oferir als estudiants una experiència enriquidora en la lectura i comprensió de textos en català, alhora que els motiva a explorar noves històries i a ampliar les seves habilitats lingüístiques i interpretatives en aquest idioma. Mediante aquesta activitat, els alumnes podran gaudir d'una experiència educativa estimulant i enriquidora que els ajudarà a consolidar els seus coneixements de Llengua catalana.

Loading ad...

CL. Anna Kadabra
CL. Anna Kadabra
CL. Anna Kadabra

Loading ad...