Veig veig. El carrer

Age: 6-16
Level: 2n 3r
Language: Catalan (ca)
ID: 1587845
31/10/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Llengua catalana (1061925)
Main content: Comprensió lectora (2013168)
From worksheet author:

Lectura de frases

Other contents:
lectoescriptura
Worksheet description:
Objectiu:
Aquesta activitat té com a objectiu principal millorar la comprensió lectora dels estudiants a través de la visualització d'un dibuix i l'avaluació de diverses afirmacions relacionades amb la imatge. D'aquesta manera, es pretén estimular la capacitat de comprensió i interpretació dels alumnes en llengua catalana.

Contingut:
Aquesta activitat està centrada en la comprensió lectora, ja que els estudiants hauran de llegir diverses afirmacions i relacionar-les amb la imatge proporcionada. Això no només permetrà millorar la seva habilitat per comprendre textos escrits, sinó també per interpretar la informació visual presentada.

Context de l'idioma i nivell educatiu:
Aquesta activitat està destinada a estudiants que parlen català i estan en un nivell educatiu adequat per abordar tasques de comprensió lectora. Això implica que els participants hagin adquirit les competències lingüístiques necessàries per entendre les instruccions i les afirmacions relacionades amb la imatge.

Relevància del tema:
Aquesta activitat està integrada dins del marc de la llengua catalana, ja que els estudiants hauran de demostrar la seva capacitat de comprensió i interpretació en aquest idioma. A més, l'enfocament en la comprensió lectora proporciona una eina valuosa per millorar les habilitats lingüístiques dels alumnes i afavorir el seu desenvolupament acadèmic.

Instruccions:
En aquesta activitat, els estudiants hauran de mirar el dibuix proporcionat i marcar si les afirmacions donades són certes o falses. Per exemple, hauran de determinar si hi ha una moto verda circulant, si una nena juga al tobogan, si una doctora aten una senyora gran, entre altres afirmacions. Això permetrà als estudiants practicar la seva comprensió lectora de manera interactiva i entretinguda.

Loading ad...

Veig veig. El carrer

Loading ad...