Clica a les fraccions

Loading ad...

Age: 10-15
Level:
Language: Catalan (ca)
ID: 787752
06/03/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Matemàtiques (1061924)
Main content: Fraccions (2012648)
From worksheet author:

Reconèixer els numeradors i els denominadors d'una fracció

Other contents:
Numeradors i denominadors
Worksheet description:
Objectiu:
Aquesta activitat té com a objectiu principal reforçar la comprensió i la pràctica de fraccions per als estudiants de matemàtiques. Mitjançant la identificació i selecció de les fraccions correctes, els alumnes milloraran la seva destresa en aquest concepte matemàtic fonamental.

Contingut:
El contingut principal d'aquesta activitat es centra en les fraccions. Amb l'ús de diverses fraccions presentades en format visual, els estudiants han de seleccionar la opció correcta en cada cas per demostrar la seva comprensió i habilitat per treballar amb fraccions.

Contexte de Llenguatge i Nivell Educatiu:
Aquesta activitat està dissenyada per a estudiants que parlen català i es troben en un nivell educatiu adequat per abordar temes de matemàtiques relacionats amb les fraccions. S'ha tingut en compte el nivell de competència lingüística dels alumnes per garantir la seva comprensió i participació efectiva en l'activitat.

Relevància de l'Assignatura:
Les fraccions són una part essencial del currículum de matemàtiques, i aquesta activitat s'integra perfectament en aquest àmbit d'estudi. Treballar amb fraccions és fonamental per al desenvolupament de les habilitats matemàtiques dels estudiants i la seva capacitat per aplicar-les en diferents contextos i problemes.

Instruccions:
Les instruccions proporcionades en aquesta activitat s'han utilitzat per guiar els estudiants a través de les preguntes i exercicis relacionats amb les fraccions. La indicació de "Clica dins de la fracció correcta" orienta als alumnes sobre la tasca que han de realitzar en cada cas, mentre que la informació addicional sobre l'escola i les dades de contacte proporcionen un context enriquidor per a l'activitat. Així, les instruccions no només faciliten la realització de l'activitat, sinó que també l'enriqueixen amb elements contextuals rellevants.

Loading ad...

Clica a les fraccions
Clica a les fraccions

Loading ad...