Seleccionar paraula correcta

Loading ad...

Age: 6-9
Level: InFantil
Language: Catalan (ca)
ID: 643593
18/01/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Lectoescriptura (1061760)
Main content: Comprensió lectora (2011600)
From worksheet author:

Comprensió lectora

Other contents:
Comprensió lectora
Worksheet description:
Objectiu:
El principal objectiu d'aquesta activitat és millorar la comprensió lectora dels estudiants mitjançant la pràctica de seleccionar la paraula correcta en cada cas donat. Amb aquesta activitat, els alumnes podran familiaritzar-se amb paraules en català i reforçar la seva habilitat per identificar i triar la paraula adequada segons el context.

Contingut:
Aquest full de treball se centra en la comprensió lectora, ja que els alumnes hauran de llegir les paraules proporcionades i seleccionar la paraula correcta en cada cas. Les paraules inclouen vocabulari relacionat amb diversos temes com colors, objectes, llocs i animals, entre altres. A través d'aquesta activitat, es busca enfortir la capacitat dels alumnes per interpretar textos i comprendre el seu significat.

Context de Llengua i Nivell Educatiu:
Aquesta activitat està dirigida a estudiants de català i s'adapta als diferents nivells educatius, des de primària fins a secundària. Les paraules seleccionades són rellevants per a aquesta franja d'edat i nivell d'educació, amb l'objectiu de fomentar la seva comprensió lectora i expandir el seu vocabulari en català de manera progressiva.

Relevància del Subjecte:
Aquesta activitat s'emmarca dins del camp de la lectoescriptura, ja que promou la comprensió lectora i l'associació de paraules amb imatges o significats específics. La capacitat de triar la paraula correcta en funció del context és una habilitat clau en la lectura i la comprensió de textos escrits, i és fonamental per al desenvolupament integral dels alumnes en aquest àmbit.

Instruccions:
Les instruccions proporcionades "SELECCIONA LA PARAULA CORRECTA EN CADA CAS" guien clarament els estudiants sobre el que s'espera d'ells en aquesta activitat. A través d'aquestes instruccions, es fomenta la comprensió de la tasca a realitzar i s'estableix clarament el criteri per seleccionar la paraula adequada en cada context presentat. Això permet als alumnes centrar-se en la comprensió lectora i en la presa de decisions basada en el que han après.

Loading ad...

Seleccionar paraula correcta

Loading ad...