Els fruits de la tardor

Loading ad...

Member for

3 years 7 months
Age: 5-10
Level: Infantil
Language: Catalan (ca)
ID: 1039728
27/05/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Audició i Llenguatge (1061604)
Main content: Vocabulari (2001633)
From worksheet author:

aprenem vocabulari

Other contents:
estacions: la tardor
Worksheet description:
Aquesta activitat educativa titulada "Els fruits de la tardor" té com a objectiu principal enriquir el vocabulari dels estudiants en el camp de l'Audició i el Llenguatge. A través de conceptes com CASTANYA, MANDARINA, RAÏM, MONIATO, POMA, BOLETS, MAGRANA, CARABASSA i FULLES, els alumnes tindran l'oportunitat de familiaritzar-se amb termes específics relacionats amb els fruits i la natura.

Aquest contingut està dissenyat per a estudiants en el nivell de primària, adaptant-se al seu nivell educatiu i nivell de domini del català. Això permet una comprensió més fàcil i una millor integració del material en el seu aprenentatge.

Enllaçant amb la matèria de Audició i Llenguatge, aquesta activitat ajuda a desenvolupar les habilitats lingüístiques dels alumnes, potenciant la seva capacitat de comunicació i comprensió del llenguatge.

Les instruccions proporcionades en aquesta activitat s'han basat en textos com "၁၁ fundació mercè pla Escola Verge de la Cinta Centre d'educació especial" i "Autor pictogrames: Sergio Palao Procedencia: ARASAAC Llicència: CC (BY-NC-SA) Autora: Arantxa Garrigós Sapiña Fons documental: CEE Verge de la Cinta BY NO SA" per estructurar les preguntes i els exercicis, així com per oferir contingut rellevant per a l'anàlisi i comprensió dels estudiants.

Amb aquesta activitat, els alumnes tindran l'oportunitat de ampliar el seu vocabulari amb paraules relacionades amb els fruits de la tardor, consolidant així el seu aprenentatge en el camp de l'Audició i el Llenguatge de manera entretinguda i educativa.

Loading ad...

Els fruits de la tardor

Loading ad...