Students access
Teachers access  

Username or email:


Password:

Remember me
 


Register Forgot my password

Log in:

Register Forgot my password Close

Live worksheets > Macedonian

Моето семејство
Колку членови во семејството имаш толку прозорци постави. Под секој прозор смести по еден член од семејството.

 
ID: 2895650
Language: Macedonian
School subject: Општество
Grade/level: Градинка
Age: 4-5
Main content: Моето семејство
Other contents: Моето семејство
 Add to my workbooks (0)
 Embed in my website or blog
 Add to Google Classroom
 Add to Microsoft Teams
 Share through Whatsapp

Link to this worksheet:  Copy

LazareskaB


Finish!!

What do you want to do?

Check my answers Email my answers to my teacher

Cancel
     More Општество interactive worksheets

Interactive worksheet Контролна задача Мојот роден крај

Контролна задача Мојот роден крај
by SuzanaTaneva

Interactive worksheet Културните традиции на мојата татковина- утврдување

Културните традиции на мојата татковина- утврдување
by SuzanaTaneva

Interactive worksheet Правила во одделението

Правила во одделението
by bojanana

Interactive worksheet Општество

Општество
by bimba12345

Interactive worksheet Проверка на знаењата

Проверка на знаењата
by TanjaNikolovska

Interactive worksheet Осмонасочник

Осмонасочник
by geso

Interactive worksheet Сообраќајни знаци

Сообраќајни знаци
by JasminaAngjelkova81

Interactive worksheet Права и одговорности

Права и одговорности
by bojanana

Interactive worksheet Јас со другите и Животот и работата во училиштето

Јас со другите и Животот и работата во училиштето
by SlaganaCaci

Interactive worksheet Општество

Општество
by DushankaJosheva

Interactive worksheet Семејство-НЦ

Семејство-НЦ
by TeacherKeti

Interactive worksheet Крстосница

Крстосница
by LazareskaB

Interactive worksheet Позитивни и негативни особини

Позитивни и негативни особини
by sonjatrifunovska

Interactive worksheet Стопанство

Стопанство
by mjanevska

Interactive worksheet Општество - Семејство,домаќинство и општество

Општество - Семејство,домаќинство и општество
by cljamcevska

Interactive worksheet Тематски тест - Општина

Тематски тест - Општина
by cljamcevska

Interactive worksheet Сообраќајни знаци 1

Сообраќајни знаци 1
by JasminaAngjelkova81

Interactive worksheet Есеј -конфликт

Есеј -конфликт
by nastavnikolivera

Interactive worksheet Тематски тест РСМакедонија и Европската интеграција

Тематски тест РСМакедонија и Европската интеграција
by Tinoielena

Interactive worksheet Сообраќајни средства

Сообраќајни средства
by Marijabogatinovska

Interactive worksheet Контролна задача Сообраќај

Контролна задача Сообраќај
by SuzanaTaneva

Interactive worksheet Општество

Општество
by DijanaGjorgjevska

Interactive worksheet Родово стебло

Родово стебло
by julradsis